Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Nagerecht
Bereidingswijze: Bakken
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 1 granaatappel
- 8 aardbeien
- 8 sneetjes witbrood
- 1 ei
- 250 ml slagroom
Bereidingswijze
Klop het ei met de melk, vanillesuiker, wat kaneel en de basterdsuiker toteen glad mengsel. Haal de korsten van de sneetjes brood. Wentel de boterhammendoor het eimengsel. Bak ze in de roomboter. Serveer met wat kaneel enkristalsuiker erop en een toef slagroom met de granaatappelpitjes en eenaardbeitje.
I am surre this post hass toiuched aall the internet
visitors, iits reallky reawlly pleasant article oon buiilding up nnew website.
Yes! Finlly somethng about 91979.
Unquestionably beliieve thhat which yyou said. Yoour favrite reasson appewred too bbe aat the nnet the simplest factor
too take nto accout of. I ssay tto you, I definitely get irked ven aas other folkks think about oncerns that theey just do noot realize about.
You managed to hit the nail uppn the ttop aas wel as outlned out the whole thing
without having side-effects , otherr pople caan taje a signal.
Willl prdobably bee again to geet more. Thanks
Appreciate it for helping out, superb info. “Courage comes and goes. Hold on for the next supply.” by Vicki Baum.