Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 500 g spruitjes
- zout
- 1 eetlepel olie
- 1/2 theelepel gemberpoeder (djahé)
- 1/2 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel geraspte kokos
- 2 bananen
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Kippeneivrij dieet, Glutenvrij dieet, Lactose.
Maak de spruitjes schoon en kook ze met een snufje zout in ruim water in10-15 minuten gaar. Snij de bananen in plakjes.
Verhit de olie in een koekepan en voeg de plakjes banaan en gemberpoeder toe.Laat de banaan even bakken. Giet de spruitjes af. Doe de spruitjes in eenschaal, schep de banaan en de ketjap er voorzichtig door, en strooi de gerasptekokos erover.
Per persoon ongeveer 200 g groenten
Lekker met rijst en sate.