Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingswijze: Bakken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 ui
- 250 g witte champignons of kastanjechampignons
- 1 – 2 eetlepels kant-en-klare groene curry pasta
- 1 stronk paksoi
- 2 lente-uitjes
- 1 eetlepel olie
- 125 g Chinese mie
- 2 eetlepels sesamzaad
Bereidingswijze
Pel en snijd de ui fijn. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.Was de paksoi en snijd deze in repen. Snijd de lente-ui in reepjes.
Verhit de olie in een wok en bak daarin de ui tot deze glazig is. Voeg dechampignons toe en bak deze ongeveer 3 minuten mee. Week ondertussen de mievolgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg aan de champignons 1 eetlepelcurry of meer naar smaak toe, schep goed om en bak dit ongeveer 1 minuut. Voegde paksoi toe en bak de groente ongeveer 1 minuut mee. Schep af en toe om.
Laat de mie goed uitlekken. Schep de mie door het champignonmengsel. Garneerhet gerecht met sesamzaad en reepjes lente-ui.
Vervang de champignons eens door 250 gram gemengde paddestoelen.
Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with
Search Engine Optimization? I’m trying to get my website
to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
results. If you know of any please share. Thank you!
You can read similar article here: Eco blankets
Someone necessarily assistt to mke sigvnificantly posts I would
state. That iss the very firszt tim I frequentfed your website
paye andd tto thos point? I surprised with the analysis you made tto create this
aftual pput up incredible. Magnificeent task!
Major thanks for the article.Really thank you! Cool.
opponents really have to defeat one another, scorethe greatest number of plans or acquire throughout thering.2 Player Games – Free Play Two Player Game – Best Games2 player games
This information is invaluable. How can I findout more?
wow, awesome blog.Really thank you! Will read on…
Very good blog post.Really looking forward to read more.
I appreciate you sharing this article post.Thanks Again. Keep writing.
Thank you ever so for you article.Really thank you! Keep writing.