Eigenschappen
Bereidingstijd: 10 min
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 4 venkelknollen
- 400 g pasta
- 2 blikjes tonijn
- 1 ui
- 80 g pijnboompitten
- 80 g rozijnen
- 1 bakje kerstomaatjes
- 5 ansjovisfilets
Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar.
Kook de venkel in 10 minuten gaar. Verwarm de olie en smoor het uitje erin.
Voeg de pijnboompitten, rozijnen en tonijn toe.
Roer de venkel, pasta, tomaatjes en ansjovis door het mengsel en breng op smaakmet zout en peper.
Recept uit de bundel “Volop variëren met venkel”.
Thank you a bunch for sharing this with all folks you really recognize what you are
speaking approximately! Bookmarked. Kindly also talk over with
my web site =). We may have a hyperlink exchange
arrangement between us!
Hello! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
If you know of any please share. Thanks! You can read similar blog here: Blankets