Pasta met venkel en tonijn

Pastatonijn.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 10 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Koken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 4 venkelknollen
  • 400 g pasta
  • 2 blikjes tonijn
  • 1 ui
  • 80 g pijnboompitten
  • 80 g rozijnen
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 5 ansjovisfilets

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar.
Kook de venkel in 10 minuten gaar. Verwarm de olie en smoor het uitje erin.
Voeg de pijnboompitten, rozijnen en tonijn toe.
Roer de venkel, pasta, tomaatjes en ansjovis door het mengsel en breng op smaakmet zout en peper.
Recept uit de bundel “Volop variëren met venkel”.

Hoofdingrediënten

Reageren

2 gedachten over “Pasta met venkel en tonijn”

  1. Thank you a bunch for sharing this with all folks you really recognize what you are
    speaking approximately! Bookmarked. Kindly also talk over with
    my web site =). We may have a hyperlink exchange
    arrangement between us!

  2. Hello! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

    I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.

    If you know of any please share. Thanks! You can read similar blog here: Blankets

Plaats een reactie