Pasta met venkel en tonijn

Pastatonijn.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 10 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Koken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 4 venkelknollen
  • 400 g pasta
  • 2 blikjes tonijn
  • 1 ui
  • 80 g pijnboompitten
  • 80 g rozijnen
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 5 ansjovisfilets

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar.
Kook de venkel in 10 minuten gaar. Verwarm de olie en smoor het uitje erin.
Voeg de pijnboompitten, rozijnen en tonijn toe.
Roer de venkel, pasta, tomaatjes en ansjovis door het mengsel en breng op smaakmet zout en peper.
Recept uit de bundel “Volop variëren met venkel”.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie