Prikker van puntpaprika gevuld met Spaanse tortilla

prikker-van-puntpaprika-gevuld-met-spaanse-tortilla-en-wasabimayonaise-en-rode-cres.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 0 min

Menugang: Snack

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 5 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1 kg aardappelen
  • 10 eieren
  • 2 sjalotten
  • 2 teen knoflook
  • 3 theelepels paprika poeder

Bereidingswijze

Versnipper de aardappelen met een aardappelmesje tot stukjes. Voeg deversnipperde sjalotten, knoflook, peper, zout en paprika poeder toe. Giet deolijfolie in koekepan met hoog opstaande rand, Bak het aardappelmengsel totbijna gaar. Zachtjes plat en gelijk aan drukken. Giet daarna de 10 geklutseeieren over het baksel en laat op laag vuur met pan op deksel zachtjes garen.Daarna omkeren met deksel en weer terug laten glijden in koekepan. Even anderezijde laten garen en daarna op bord/schaal laten glijden en afkoelen.

Recept: Gary Loen, kok voor Dutch Specials

Hoofdingrediënten

Reageren

1 gedachte over “Prikker van puntpaprika gevuld met Spaanse tortilla”

  1. hello!,I like your writing so much! share we keep in touch extra approximately your post on AOL? I need a specialist in this space to solve my problem. Maybe that’s you! Having a look forward to look you.

Plaats een reactie